Diensten Schelde IT Services

Elk bedrijf heeft tegenwoordig te maken met IT. Of u nu één PC heeft waar u enkel uw boekhouding op bijwerkt of u heeft een volwaardige eigen serverruimte met bijbehorende werkstations, wanneer er iets binnen uw IT infrastructuur de geest geeft of niet functioneert zoals het zou moeten, kan dit grote gevolgen hebben voor uw bedrijfscontinuïteit met alle nare gevolgen van dien.

Schelde IT Services zorgt ervoor dat u zelf geen omkijken heeft naar uw kantoorautomatisering. Door periodiek uw systeem van onderhoud te voorzien, worden problemen voorkomen en wordt de continuïteit gegarandeerd. Een combinatie van standaard- en maatwerkoplossingen zorgt ervoor dat u altijd snel en persoonlijk geholpen wordt.

Objectief advies

Een second opinion op die dure offerte? Of een objectief advies over uw ICT omgeving?
Zonder zelf een aanbod te doen, kunnen wij de offerte van uw huidige leverancier objectief beoordelen.Zo weer u zeker dat u niet te veel betaald!
Verder kunnen we een risicoanalyse uitvoeren op uw ICT omgeving zodat u weet wat de zwakke plekken zijn.

Project Management

Doelgericht en gefaseerd uw IT project tot een succes brengen. Vanuit de rol van projectmanager kunnen wij uitvoerend, of enkel aansturend, dat IT project tot een succesbrengen.Door middel van de Scrum methodiek hebben we een effectieve en flexibele manier om de voortgang te bewaken.